Kran og grabkørsel

Hos Vognmand Hans Bagge tilbyder vi kran og grabkørsel, hvor vi har lastbilerne og kranbilerne med grab til enhver opgave. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille, fordi vi har stor erfaring med at hjælpe både private, erhverv og foreninger. Vores lastbiler og kranbiler kører hovedsageligt i Hillerød og resten af Nordsjælland. Kontakt os for en uforpligtende pris på kran eller lastbil med grab.

Vi kan klare mange typer af kranopgaver såsom:

  • Hejseopgaver med byggematerialer.
  • Oprydningsarbejde med diverse byggematerialer samt sørge for at bortskaffe affald.
  • Kørsel med pallegaffel.
  • Afhentning og flytning af jernplader.

Vi vejleder dig gerne i forbindelse med din opgave, hvor vi lytter til dine behov og ønsker. Sammen finder vi den mest effektive og optimale løsning for dig.

Erfaren vognmand

Vognmand Hans Bagge byder på flere års erfaring i kørsel med kran eller grab, hvilket er din garanti for at møde en erfaren og professionel vognmand. Med vores mange års erfaring kender vi til de udfordringer og krav, der er ved en given opgave. Dermed vejleder vi dig gerne, så du får den bedste løsning ud fra dine behov. Det er vigtigt med en god dialog inden vi påbegynder en opgave, så vi finder den bedste løsning i fællesskab. Vi lytter altid til vores kunder, da det er vigtigt for os, at de er glade, tilfredse og bekymringsfrie. Derfor vil du møde en glad og smilende vognmand, som ikke forlader opgaven før kunden er glad og tilfreds.

Kontakt din vognmand for et uforpligtende tilbud

Har du brug for kran og grabkørsel? Så står vi klar til at hjælpe dig og tage en snak om din opgave. Ring til os på telefon 22 94 25 59 eller skriv til os på e-mail hbbyggeoganlaeg@gmail.com eller ved at bruge vores kontaktformular her på siden. Så giver vi et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt din lokale
vognmand i dag