Mangler du en container til affald?

Mangler du en container til dit affald? Eller blot et sted at gøre af eksempelvis jord, beton, fliser og andet have- og byggeaffald? Så kan Vognmand Hans Bagge være behjælpelig med udlejning af container til dit behov, hvor vi også gerne står for bortkørslen af affaldet. Vi udlejer containere til både private, erhverv og foreninger samt til alle formål i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Vognmand Hans Bagge byder på flere års erfaring, hvilket er din garanti for en professionel og effektiv udlejning af containere samt bortkørsel af affald. Vi er en oplagt samarbejdspartner til udlejning af container og bortkørsel heraf, da vi kender til alle kravene og udfordringerne. Derfor vejleder vi dig også gerne, så du får den bedste og mest optimale løsning.

En container til dit behov

Hvis du står og mangler en container, så kan Vognmand Hans Bagge hjælpe dig. Vi leverer selvfølgelig containeren samt henter den, når du er færdig. Hvis du skal bruge en container til affald såsom hestemøg eller byggeaffald, kan vi også være behjælpelig med bortkørslen og afskaffelsen af affaldet. Af den grund skræddersyr vi gerne en aftale efter dit behov, samt giver et godt tilbud herpå. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse samt bekymringsfrie, hvorfor vi lytter til dine behov og tilpasser aftalen hertil. Vi kører ikke fra en opgave før kunden er tilfreds.

Bortskaffelse af haveaffald

Kom hurtigt af med dit jord, bygge eller haveaffald. Vi stiller en container til rådighed som du blot fylder med dit affald fra haven. Vi både afhenter og bortskaffer affaldet som aftalt, så du hurtigt kan komme videre med nye projekter. Hos os er du garanteret en professionel og rutineret vognmand, hvor ingen opgave er for stor eller for lille.

Få et uforpligtende tilbud på containerudlejning

Du er mere end velkommen til at kontakte os for en snak om dit behov, så giver vi et uforpligtende tilbud på udlejning af container. Vi står klar på telefonen 22 94 25 59 eller e-mail hbbyggeoganlaeg@gmail.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på containerudlejning.

Kontakt din lokale
vognmand i dag