Wrap, hø og halm i Nordsjælland

Vognmand Hans Bagge løser mange opgaver inden for transport og levering af materialer. Vi tilbyder salg og levering af wrap, hø og halm, hvorfor vi er din lokale leverandør af hø og halm i Hillerød og resten af Nordsjælland. Hvad end du leder efter salg, transport eller begge dele, står vi klar til at hjælpe dig. Vi ønsker at gøre det lettere for dig som kunde, hvorfor vi både leverer og sælger wrap, hø og halm i form af bl.a.:

  • Miniwrap
  • Småballer
  • Minibig baller
  • Bigballer

Vores wrap, hø og halm er selvfølgelig i god kvalitet, da vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder med gode produkter. Det er vigtigt for os, at vores kunder modtager dét produkt, som de forventer. Med os som din leverandør af wrap, hø og halm kan du være sikker på, at dit hø og halm altid kommer sikkert frem hele året rundt. Og vi sender jævnligt nyt og friskt wrap, hø og halm ud efter vores aftale med dig.

Presning af hø og halm

Hos Vognmand Hans Bagge tilbyder vi presning og wrapning af hø og halm. Vi har mange års erfaring, hvorfor du er garanteret en professionel og effektiv presning i hele Nordsjælland. Med vores store vognpark kan vi tilbyde halmpresning til konkurrencedygtige priser – nemt, effektivt og præcis til dit behov. Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på presning af hø og halm.

Skræddersyet til dig

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade, tilfredse og bekymringsfrie, og derfor vil du blive mødt af en smilende vognmand, som ikke kører før du er glad og tilfreds. Derudover lytter vi til dine behov og ønsker, så vi forstår din situation, og dermed kan tilbyde en skræddersyet løsning til dig til en god pris. Uanset dit behov, finder vi i fællesskab en løsning. Hvis du hellere selv vil hente wrap, hø og halm, kan vi også finde ud af det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi tager gerne en snak med dig om dit behov, og med på vejen giver vi et uforpligtende tilbud på wrap, hø og halm og/eller kørsel heraf. Vi står klar på telefonen 22 94 25 59 eller e-mail hbbyggeoganlaeg@gmail.com, hvor du også kan skrive til os via vores kontaktformular her på siden.

Kontakt din lokale
vognmand i dag