Bortkørsel af hestemøg

Hos Vognmand Hans Bagge kan vi hjælpe med bortkørsel og afhentning af dit hestemøg

Vi kommer gerne ud og afhenter dit hestemøg på din lokation, samt står for bortkørsel heraf. Af den grund skal du ikke bekymre dig om at komme af med hestemøget – den del tager vi os af. Vi kører hovedsageligt i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Vi har vognene og hos os er du garanteret en glad og smilende vognmand, som har flere års erfaring. Derfor kan du forvente en effektiv og professionel afhentning af dit hestemøg.

Skræddersyet aftale når dit hestemøg skal afhentes

Skal din mødding eller hestemøg afhentes? Uanset størrelsen på din bunke af hestemøg, kan vi hjælpe dig. Vi har udstyret og transporten til at klare bortkørslen. Hvis du har behov for jævnlig bortkørsel af dit hestemøg, så skræddersyr vi en serviceaftale, der passer til din situation og dit behov. Vi tilbyder altid at dit hestemøg afhentes direkte hso dig. På den måde skal du ikke bekymre dig om bortskaffelsen, da vi kommer jævnligt og henter dit hestemøg efter aftale med dig. Derudover kan vi også hjælpe, hvis du har et behov for en container til at samle dit hestemøg i, da vi også tilbyder containerudlejning til affald.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse samt bekymringsfrie, hvorfor vi lytter til vores kunders behov og tilpasser aftalen hertil.

Hvis du derimod har behov for en enkelt bortkørsel af dit hestemøg, kan vi også hjælpe med det. Uanset om din bunke er stor eller lille, samt du har brug for en enkelt eller flere bortkørsler af møg, står vi klar til at hjælpe dig. Ring til os for en snak om din situation, så giver vi et uforpligtende tilbud på bortkørsel af dit hestemøg.

Få en aftale på bortkørsel

Har du brug for en aftale omkring bortkørsel af hestemøg? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar på telefonen 22 94 25 59 eller e-mail hbbyggeoganlaeg@gmail.com. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden. Så giver vi et uforpligtende tilbud.

Kontakt din lokale
vognmand i dag